Pages

Paypal

Tuesday, December 27, 2016

Vana aasta lõpu sitt

Share this
Viimane kord, kui siia kirjutasin, siis olid jalad väga hullud, nüüd on olukord parem. Sain operatsioonil käidud,  põlv on enam-vähem taastunud ja saab käia, rattaga sõita. Leidsin töö omale, nii et justkui enam-vähem ok paistab olema olukord. Mingi pask sunnib mind gamblima ja ma enam-vähem tean, miks see nii on, aga ikka aega-ajalt juhtub, et lasen asjadel minna ja kaotan enesevalitsuse...
Sain omale parema neti ja hakkasin streamima uuesti twitch.tv-s
Praegu ei ole pokkeri striimi ette näha, vbl kunagi, kui isu uuesti tagasi tuleb... Seni aga ilmselt mingid muud mängud.
Maailm on ikka üks fucked-up koht. Meil, siin Eestis, ei tohi kanepit kasvatada, tarvitada, aga näe krt kuskil sitases kasiinos raha annetada ja kehvade oddsidega panustada võib küll. Alkoholi osta ja ennast surnuks juua võib, igasuguseid antidepressante ja rahusteid endale sisse ajada võib, aga fucking taime vot ei tohi. Eesti ja tema kohtud on üks teater lihtsalt. Kohtus täidetakse fucking käsuahelat, mitte ei mõisteta õigust ja ei üritata tões selgusele saada, õigluses selgusele saada, sest käsk ülevalt ja käsuahel on olulisem IMO! Fuck you! Selline mulje on jäänud.

Võtan praegu melatoniini tablette, et paremini magama jääda ja toimib, üldiselt. Laksin üks-kaks tükki sisse ja lisaks unele on ka unenäod üsna seiklusrikkad ja värvilised. Hakkabki toimima juba, peab põhku pugema.

No comments:

Post a Comment